Jenna Sudburyssa (CAN) palvelutalomuusikkona kesällä 2017

Duomme toinen jäsen Jenna työskentelee tänä kesänä kolme kuukautta palvelutalomuusikkona Finlandia Villagessa Sudburyssa, joka sijaitsee Ontarion provinssissa Kanadassa. Hänen työtehtäviinsä kuuluu erilaisten musiikkipainotteisten aktiviteettien järjestäminen asukkaille sekä suomalaisen kulttuuriperinnön ja historian vaaliminen suomalais-kanadalaisessa yhteisössä. Opetushallituksen rahoittama ulkomaan työharjoittelu on vapaavalintainen osa Jennan maisterivaiheen opintoja Jyväskylän yliopiston Musiikin, taiteen ja kulttuurin laitoksella.

 

Viikolla 29 kanadalainen radiokanava CBC kiinnostui haastattelemaan Jennaa, sillä hän on Finlandia Villagen historiassa ensimmäinen musiikkialaa opiskeleva työharjoittelija. Kanavalla on viikottain lähes 4,3 miljoonaa kuuntelijaa. Haastattelun voit kuunnella tästä: CBC-radion haastattelu

 

Lisätietoa kohteesta: www.finlandiavillage.ca

 

Huom. Duo keikkailee ”soolona” Jennan Kanadan matkan ajan. Emiliaa voi siis tilata normaaliin tapaan esiintymään. Duona keikkailemme jälleen 1.10.2017 alkaen. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *